Lexus garantier

Vi er på din side med vårt unike garantiprogram

Lexus Nybilgaranti

Varer i 5 år, eller 200 000 km.

Standard Lexus-garanti byr på omfattende dekning for din Lexus, inkludert mekaniske feil, rust og korrodering, og dekning av hybridkomponenter og hybridbatteriet.

Lexus SELECT - det trygge bruktbilvalget

24 måneders garanti - med ubegrenset kilometer i perioden. Alle bilene har gjennom vår Lexus SELECT Kvalitetskontroll gjennomgått en grundig sikkerhets- og kvalitetssjekk for å sikre at de holder den høye standarden vi setter for Lexus SELECT.

Se våre bruktbiler

Lexus Relax

Lexus Relax revolusjonerer måten vi tar vare på bilen din. Med 12 måneders ekstra garanti hvert år du tar service hos oss, inntil bilen har nådd 200 000 km, kan du slappe av vel vitende om at du og din Lexus er dekket.

Generelle garantier

For at garantien skal være gyldig, skal service og reparasjoner utføres i henhold til fastsatte spesifikasjoner og instruksjoner som beskrevet i brukerhåndboken. Det er bileiers ansvar å dokumentere at vedlikeholdet er utført hvis det ikke tas på et autorisert Lexus-verksted i Norge. Velger du et Lexus-verksted vil de stå ansvarlige for alt arbeid og garanti.

5 års fabrikkgaranti

Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder 5 år normal bruk eller 200 000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året.

3 års lakkgaranti

Garantien dekker overflaterust og lakkfeil som viser seg på et hvilken som helst lakkert karosseripanel og som skyldes materialfeil i 3 år, uansett kjørelengde.

12 års gjennomrustingsgaranti

Garantien gir dekning, uansett kjørelengde, mot gjennomrusting i karosseriet (innenfra og ut) som utvikler seg på grunn av korrosjon som skyldes materialfeil eller produksjonsfeil.

Utvidet hybridbatterigaranti inntil 10 år

Ved utført Lexus Originalservice forlenges utvidet Hybrid batterigaranti med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp eller 160 000 km (200 000 km for biler registrert etter 1. juli 2017), helt til bilen når 10 års alder.

Lexus SELECT

Vi er så trygge på kvaliteten, at alle Lexus SELECT biler leveres med 24 måneders garanti – med ubegrenset kilometer i perioden.

Utover dette, gir vi også inntil til 10 års batterigaranti* og inntil 15 års veihjelp. Denne kan du fornye hvert år ved å gjennomføre en Lexus Originalservice.

Lexus SELECT er utelukkende tilgjengelig hos Lexus merkeforhandlere og gjelder kun for privatpersoner.

*Betinger gjennomført service i henhold til bilens serviceintervaller beskrevet i brukerhåndbok hos autorisert Lexus forhandler i Norge.

Lexus Relax

Få garanti opp til 10 år eller 200 000 km med Lexus Relax

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender - med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus.

Alle Lexus modeller som oppfyller betingelsene får automatisk et år Lexus Relax garanti når service utføres hos oss.

Betingelser:

1.     Bilen må være mer enn 4 år gammel.

2.     Den gjenværende fabrikkgarantien må være mindre enn 1 år eller mindre enn 15 000km.

3.     Bilen er mindre enn 10 år gammel og har gått mindre enn 200 000km.

*Betinger gjennomført service i henhold til bilens serviceintervaller beskrevet i brukerhåndbok hos autorisert Lexus forhandler i Norge.